Header Ads

Το Handball είχε την δική του γιορτή στο Λουτράκι


Με μεγάλη επιτυχία πραγμα­τοποιήθηκε την Κυριακή 25/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λου­τρακίου “Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η Γιορτή χάντμπολ που διοργά­νωσαν η Ομοσπονδία Χειρο­σφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λου­τρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Πε­ραχώρας, το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας και ο Α.Ο. Πο­σειδών Λουτρακίου, στο πλαί­σιο της Ευρωπαϊκής Αθλητι­σμού «BEACTIVE». 
Πήραν μέρος περισσότεροι από 130 μαθητές και μαθήτρι­ες γνωρίζοντας το χάντμπολ, σε μία εκδήλωση με κέφι και μουσική. Τα παιδιά έφτιαξαν ο­μάδες, φόρεσαν φανέλες και έ­βαλαν αμέτρητα γκολ. Οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν για το χάντμπολ από τον ομοσπον­διακό προπονητή Κώστα Κότσι­ρα, ενώ παραβρέθηκε και το τε­χνικό επιτελείο και αντιπροσω­πεία παικτών της ανδρικής ομά­δας του Ποσειδώνα Λουτρακί­ου. Στους μαθητές και στις μα­θήτριες μοιράστηκε αθλητικό υλικό καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. 
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος α/α Δημάρ­χου και οικονομικών του δή­μου Λουτρακίου –Αγίων Θεο­δώρων- Περαχώρας κ. Αναστά­σιος Σακελλαρίου ευχαριστώ­ντας τους διοργανωτές, γρα­φείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθι­ας, την Ο.Χ.Ε και τον Α.Ο Ποσει­δών για τη υλοποίηση της εκ­δήλωσης. Την εκδήλωση συ­ντόνισε ο κος Κώστας Κότσι­ρας, περιφερειακός ομοσπον­διακός προπονητής Ανάπτυξης, στο άριστο αποτέλεσμα της ο­ποίας συνέβαλαν ο Κώστας Χα­τζηκωνσταντίνου προπονητής της αντρικής ομάδας του Πο­σειδώνα Λουτρακίου και η Μα­ρία Μπάκου Γυμνάστρια και πα­λαιά αθλήτρια χειροσφαίρισης. 
Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθε­λε να ευχαριστήσει τους γονείς που στηρίζουν τις αθλητικές α­ναζητήσεις των παιδιών τους , τον Περιφερειακό Προπονητή Ανάπτυξης κο Κώστα Κότσιρα για την εμπνευσμένη προσέγ­γιση των παιδιών και την αμέ­ριστη βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση της γιορτής, τον Αντιδήμαρχο α/α Δημάρχου και οικονομικών κο Αναστάσιο Σα­κελλαρίου , τους Δ/ντες και γυ­μναστές των Δημοτικών σχο­λείων για την συνεργασία τους, τον κο Σπύρο Τσιέλο για την ηχητική επιμέλεια της εκδή­λωσης καθώς και τον ιδιοκτή­τη της εταιρείας ϶lc El Classico coffee, κο Σκούρτη για την ευ­γενική χορηγία, του αθλητικού υλικού στους μικρούς μαθητές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια