Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στην οικία της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας

Νοεμβρίου 26, 2018
Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στην οικία της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας. Συνελήφθησαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου - Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου - Βόχας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 32 ετών.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προχθές το πρωί, οι παραπάνω διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, ποσότητα πετρελαίου και τρόφιμα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, από ημεδαπή, που την περιέθαλπε. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί, εντόπισαν την Κυριακή 25.11.2018 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας τον 20χρονο και τον 32χρονο και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη ημεδαπούς – συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν την επομένη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου για τα περαιτέρω. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.





Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας για τις πρόσφατες διώξεις σε βάρος αστυνομικών

Νοεμβρίου 24, 2018

Σχετικά με τις πρόσφατες διώξεις σε βάρος συναδέλφων μας του Συνδικαλιστικού κινήματος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας δηλώνει τα ακόλουθα: - Στηρίζουμε τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρη Γερακαράκο, καθώς επίσης και τους λοιπούς διωκόμενους συναδέλφους και δηλώνουμε ότι κάθε ηθικός αγώνας τους, θα μας βρει σύσσωμους δίπλα τους.
Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας, σε πρακτικές που έχουν σαν στόχο τον εκφοβισμό και τη φίμωση του λόγου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Συνδικαλιστικού Κινήματος. - - Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι τα εργασιακά μας δικαιώματα που σήμερα θεωρούνται αυτονόητα και απολαμβάνει το σύνολο του προσωπικού, αλλά χωρίς αυτά θα βρισκόμασταν σε εποχές σκοταδισμού, θεμελιώθηκαν ύστερα από αγώνες και μάχες που δόθηκαν από παλαιότερους συνδικαλιστές και δηλώνουμε πιστοί θεματοφύλακες αυτής της παρακαταθήκης.

Ο Πρόεδρος - ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος

Ο Γεν. Γραμματέας - ΛΙΑΚΟΣ Δημήτριος








Βόχα : Συνελήφθησαν 3 χωρίς ταυτότητα για ρευματοκλοπή στην Βόχα -korinthosnews | 26-11-2018

Συνελήφθησαν, χθες (25.11.2018) το βράδυ,
σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας,
από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας,
τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 35 και 44 ετών, αντίστοιχα,
γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους,ενώ όπως προέκυψε και οι τρεις (3) στερούνταν δελτία ταυτότητας.








Κορινθία: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή! 

25 Νοε, 2018
Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής μια 50χρονη γυναίκα στο Χιλιομόδι Κορινθίας.
Μόλις ο σύζυγός της επέστρεψε στο σπίτι, τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η αιτία του θανάτου της παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, ωστόσο, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο θάνατος της 50χρονης να προέρχεται από χρήση ναρκωτικών ουσιών.







Τραγωδία στην Κορινθία. Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

24 Νοε, 2018

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βόχας. Ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος χθες το βράδυ στην Πουλίτσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θανατος του ηλικιωμένου προήλθε από κυνηγετική καραμπίνα και μάλλον είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Τον άτυχο άντρα βρήκε ο ανιψιός του.


Πηγή: korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια