Header Ads

Για το αβαντάς του Γ.Α.Παπανδρέου σε Σημίτη…


Κύριε Διευθυντά
Συγκλονιστική είδησις εξεπέμφη δια τηλεοράσεως την πρωίαν της 16-11-2018, ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου συμπορίσταται εις τον Σημίτη, λόγω των προβλημάτων του μετά της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχοντα σχέσιν με οικονομικάς ανωμαλίας κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Ως γνωστόν ο ως άνω «Γιωργάκης» εκμεταλλευόμενος την ευήθειαν μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος ανεδείχθη τον Οκτώβριον του 2009 Πρωθυπουργός, της χώρας υποσχόμενος το «λεφτά υπάρχουν». Αναλαβών ούτω πρωθυπουργός, το επόμενον έτος ωδήγησε την δύστυχον Ελλάδα εις τους όνυχας του Δ.Ν.Τ. και των άλλων αρπακτικών δανειστών, θέσας την ταφόπλακαν επί του μνήματος της Ελληνικής Οικονομίας την οποίαν είχε δολοφονήσει ο πατήρ του.
Παρ’ όλα ταύτα αντί να κρύβεται υπό την γήν αυτός και οι όμοιοι του δια την οικονομικήν καταστροφήν την οποίαν επέφεραν, έχει το θράσσος να δηλώνη, με το ανύπαρκτον κύρος του, την συμπαράστασίν του προς τον ετέρον εν σοσιαλισμώ σύντροφον Σημίτην.
Ας αφήσουν οι σύντροφοι τας συμπαραστάσεις και άλλας εώλους διακαιολογίας και ήσυχον την Δικαιοσύνην και ας αποδείξουν ενώπιών της την αθωότητά των. Διαφορετικά, ο λαός ο οποίος αντιμετωπίζει την πλέον σοβαράν οικονομικήν κρίσιν και κυριολεκτικώς πένεται εξ αιτίας των, απαιτεί όπως δώσωσι λόγον των πράξεών των και πληρώσωσιν ανθ΄ών τυχόν παρανόμως έπραξαν.
Μετά τιμής

Ντάνος Ανδρέας

Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια