Header Ads

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Βροχή από Γκολ στον Συνοικισμό στον αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος – Αιγάλεω : 1-3 : Μείνατε από όνειρα, θα βρούμε την ελπίδα ;


Με ακόμη μία ποδοσφαιρική γεύση πικρίας απεχώρησαν από το γήπεδο της Ιωνίας Κο­ρίνθου οι φίλαθλοι της πάλαι ποτέ ισχυρής «Μπάρτσα», με­τά τη βαριά ήττα της Κυρια­κής για την 8η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κα­τηγορίας. Με το αποτέλεσμα ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΣ Αιγάλεω 1- 3 και με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες η ομάδα μας βρέ­θηκε με 5 βαθμούς στην επι­κίνδυνη ζώνη υποβιβασμού. Ήταν γνωστό ότι ο ΠΑΣ Κό­ρινθος με την περσινή άνοδό του στην Γ΄ Εθνική θα αντι­μετώπιζε ομάδες καλύτερης κλάσης και απόδοσης, όταν μάλιστα την ίδια χρονική πε­ρίοδο τρεις Κορινθιακές ομά­δες από τον όμιλό τους υπο­βιβάστηκαν στην Α΄ΕΠΣ Κοριν­θίας (ΑΟ Λουτράκι – ΑΟ Ζευ­γολατιού – Πέλοπας Κιάτου). Μετά και το αποτέλεσμα της Κυριακής χάθηκε κάθε όνει­ρο και ελπίδα διάκρισης. Οι ι­θύνοντες της ιστορικής ομά­δας, που ακολουθεί τον βα­σικό νόμο του ποδοσφαί­ρου, διάνυσης καλής και κα­κής περιόδου, γνωρίζουν τον χώρο. Ελπίζουμε, όπως και οι συμπολίτες μας φίλαθλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυ­τόν τους και να προβούν σε ανάλογες ρυθμίσεις στη με­ταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να πα­ραμείνει στη Γ΄ Εθνική κατη­γορία με προγραμματισμό και ελπίδα για το μέλλον. 
Και τώρα το αγωνιστικό μέ­ρος του αγώνα 
Από απόψεως θεάματος, α­γωνιστικής εμπειρίας, ομα­δικότητας, διεκδίκησης της μπάλας και … αποτελεσματι­κότητας, οι παίκτες του Αιγά­λεω κέρδισαν τις εντυπώσεις κάτι που μαρτυράει ο χρόνος που προηγήθηκαν με 2-0 σε βάρος μίας ανήμπορης να α­ντιδράσει άμυνας των Κο­ρινθίων. Κατά τα άλλα οι φί­λαθλοι παρακολούθησαν έ­να ωραίο αθλητικό θέαμα με πολλά γκολ. Οι περισσότεροι από αυτούς με πίκρα και σκε­πτικισμό, οι λιγότεροι και φι­λοξενούμενοι με υπερηφά­νεια και πίστη πως η ομάδα τους πάει καλά… 
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ότι ήθελαν πιο πολύ τον α­γώνα και έτσι στο 12΄ βρέ­θηκαν να προηγούνται με 0- 2 και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανό­δου προς τη Β΄ Εθνική . Με έ­να γκολ μόλις στο 6΄ λεπτό της αναμέτρησης του Φα­νούρη Γουνδουλάκη η ομάδα του Αιγάλεω άνοιξε το σκορ σε 0-1, αλλά η ομάδα τρά­βαγε, οι παίκτες έδιναν και την ψυχή τους για τη νίκη. Και στο 12΄ ο Βέρμπης με μια α­ριστοτεχνική εκτέλεση φά­ουλ έξω από την μεγάλη πε­ριοχή των γηπεδούχων πέτυ­χε να αυξήσει το σκορ σε 0- 2 δίνοντας προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώ­το μέρος του αγώνα. 
Με την έναρξη του Β΄ Ημιχρό­νου, όμως, πάλι οι φιλοξε­νούμενοι θέλοντας να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο μπή­καν πιο δυνατά και έτσι στο 52΄με τον Ραχίμ πέτυχαν το 0-3 κάνοντας εύκολο το πέ­ρασμα από την Κόρινθο, πο­δοπατώντας το «Ου παντός πλην ες Κόρινθον». Οι παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος κατάφεραν να μειώσουν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ έ­ξω από την περιοχή των φι­λοξενουμένων η μπάλα πή­ρε περίεργη τροχιά και κατέ­ληξε στα δίχτυα, διαμορφώ­νοντας το τελικό 1-3. Σημειώ­νουμε την ατυχία της ομάδας μας όταν μετά από σουτ δεξι­ά μέσα στην περιοχή η μπά­λα βρήκε τη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και βρέθηκε στα χέρια του τερματοφύλα­κα και όλα αυτά όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια