Header Ads

Α΄ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : ΑΣ Κόρινθος 06 – Ηρακλής Ξυλοκάστρου : 2-0


Μυριώτης και Τριμπόνιας… 

Η Ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 06 πήρε καθαρή νίκη στην 9η αγωνιστική από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου για το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας. με σκορ 2-0 και η προέλασή της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται. Όμως η ομάδα του Τάσου Πέρρα δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της στο παιγνίδι αυτό, αλλά οι καλές και ποιοτικές ομάδες ξέρουν και να κερδίζουν και στις μέτριες ημέρες τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Στ. Σκούρτη και οι δύο - τρεις φορές που έχασαν ευκαιρίες προήλθαν από ατομικά λάθη των αμυντικών των γηπεδούχων και όχι από οργανωμένες επιθέσεις των παικτών του Αλέκου Αλεξανδρή. 
Οι γηπεδούχοι είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Μερικά 5λεπτα χάνοταν η μπάλα χάτη στο ομαδικό ποιοτικό παιχνίδι των Κορινθίων, άλλα 5λεπτα έδειχναν χαλαροί και ευτυχώς δεν δέχτηκαν κάποιο γκολ. Υπενθυμίζουμε όμως ότι οι νικητές έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον Μάκη Μυριώτη δύο φορές όταν η μπάλα και οι συνθήκες στις φάσεις του έπαιξαν άσχημο παιγνίδι όταν από 2 μέτρα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία! Πάντως ο ¨φονιάς¨ των αγώνων της Α΄κατηγορίας την έκανε τη δουλειά του ανοίγοντας το σκορ στο 30’ με κοντινό πλασέ μετά τη ξυραφένια σέντρα του Κάπλατζη, ενώ στο 82’ σε δυνατό σουτ είδε την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρούμαλη και να καταλήγει άουτ. 
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και συνεχίστηκε με γρήγορες εναλλασσόμενες φάσεις. Αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, οι υπόλοιποι αναπλήρωσαν το κενί με το περίσσευμα της αντοχής και δυναμικότητάς τους, αλλά… Το 2-0 έγραψε με κοντινό σουτ ο Τριμπόνιας στο 91’ μετά από πιεστική φάση διαρκείας και αλλεπάληλα σουτ μέσα από την περιοχή στα καρέ του Ηρακλή. Να προσθέσουμε ότι από το 60’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω 2ης αυστηρής κάρτας- κόκκινη του Καραγιάννη. Όσον αφορά γενικά τον Ηρακλή στο παιγνίδι με την Κόρινθο 06 παρουσιάστηκε αξιόμαχος. Δυσκόλεψε τους πρωτοπόρους και φαίνεται ότι ο Αλέκος Αλεξανδρής συμμάζεψε την ομάδα. 
Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων ,με την ομάδα της Κορίνθου 06 να την περιμένει κυριολεκτικά μια ποδοσφαιρική διαβολοβδομάδα, αφού την επόμενη αγωνιστική 1/12 παίζει με Ελλάδα Βέλου για το πρωτάθλημα εκτός έδρας, την Τετάρτη 5/12 επίσης εκτός με Ηρακλή Ξυλοκάστρου για το κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας και για την 10η αγωνιστική πάλι εκτός έδρας με τον Πέλοπα Κιάτου. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ο Κωνσταντόπουλος και οι βοηθοί του Μοντζέλης Δ. και Παπαδημητρίου δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκούρτης, Κοτόβ (67’ Χατζησοφρωνίου ), Φίλης, Μαγγίνας, Μαυρέλης, Τριμπόνιας, Βασιλάρης, Τσατσόπουλος (88’ Δημητριάδης) ,Μυργιώτης, Γκουριώτης (83’ Βρενόζι ), Κάπλατζης. 

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ : Κουρούμαλης , Μαστρογιαννόπουλος , Μιχαλόπουλος (90’ Διαμαντόπουλος Α.), Κουλάκης, Σκούρας, Τζίνι, Καφαντάρης (80’ Ματθαιόπουλος ), Καραγιάννης, Μπάσα, Πιλιάφας, Αθανασούλης (76’ Εφραίμογλου )..

Δεν υπάρχουν σχόλια