Header Ads

Χρ. Μελέτης : Όμορφη Πόλη, Όμορφος Δήμος είναι μια καθαρή πόλη, ένας καθαρός Δήμος!


Στην επαναφορά της πόλης σε κανονικούς ρυθμούς αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Χρήστος Μελέτης. Ο κ. Μελέτης αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα Καθαριότητας, μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλαν έτσι ώστε να καθαριστούν οι χώροι που φιλοξένησαν τα πανηγύρια της Κορίνθου για τον Απόστολο Παύλο αλλά και Αρχαίας Κορίνθου στο Πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων έτσι ώστε την επόμενη μέρα να παραδοθούν στους κατοίκους καθαροί.
Δημοσιοποίησε και μια σκέψη του που αφορά το πανηγύρι του Αποστόλου Παύλου. Να γίνει μετακίνηση του χώρου λόγω του ότι η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη αλλά και για να αποφευχθεί η επιβάρυνση του κυκλοφοριακού γύρω από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό. Ο κ. Μελέτης αναφέρθηκε και για την ανακύκλωση η οποία ναι μεν είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο αλλά αφού ευχαρίστησε τους συνδημότες για την συμμετοχή τους στην ανακύκλωση τους ζήτησε να εντείνουν και άλλο την προσπάθεια, να είναι προσεκτικοί και να κάνουν σωστή χρήση των κάδων.
Όσο για το ογκώδη απορρίμματα που τοποθετούν ¨κάποιοι¨ στους δρόμους και έξω από τους κάδους καλό είναι να επικοινωνούν πρώτα με το τομέα καθαριότητας για να μη μένουν μέρες στους δρόμους είπε ο κ. Μελέτης και υπενθύμισε το τηλέφωνο που μπορούν να επικοινωνούν οι κάτοικοι του Δήμου Κορινθίων για όποιο θέμα αφορά την καθαριότητα που είναι το 2 7 41 0 27 0 0 4. Επισήμανε και τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τη υπηρεσία σε επιχειρήσεις που ρυπαίνουν τον Δήμο, αναρτώντας μεγάλες αφίσες στις κολώνες που βρίσκονται στον δρόμο.
Κλείνοντας ο κ. Μελέτης έστειλε και ένα μήνυμα: Όμορφη Πόλη, Όμορφος Δήμος είναι μια καθαρή πόλη, ένας καθαρός Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια