Header Ads

Πολιτικό Συμβόλαιο Μητσοτάκη με λαό

Τη δέσμευσή του να αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Τι είπε για το σχέδιο του κόμματός του για την οικονομία «Οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά ανασφαλείς, κυρίως στις υποβαθμισμένες περιοχές. Ζουν με το φόβο μην μπουν ληστές στα σπίτια τους» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο κ. Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τον Ρουβίκωνα, υποστήριξε ότι η δράση του κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος, ως πρωθυπουργός, δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές. Ο αρχηγός της ΝΔ ρωτήθηκε, ` αν φοβήθηκε από τις δημόσιες απειλές που δέχτηκε μέσω Facebook από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. «Όχι ιδιαίτερα», απάντησε. «Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι ούτε να με εκβιάζει ή να με απειλεί εμένα ή την παράταξη που εκπροσωπώ ο Ρουβίκωνας», τόνισε. «Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα είναι γενικότερο. Είναι πρόβλημα ανοχής σε μια ομάδα με σαφείς ιδεολογικές αναφορές. Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από την μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Τους γνωρίζουμε γιατί ποστάρουν δημόσια στο Facebook. Ο κύριος που με απείλησε έχει όνομα και διεύθυνση. Ο Ρουβίκωνας έχει κάνει σειρά από βίαια χτυπήματα» .
«Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ειδική μνεία έκανε και στην κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια, σημειώνοντας ότι στη συγκεκριμένη περιοχή εκτρέφεται ένα είδος νέας τρομοκρατίας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε αναφορά και στην πρόσφατη επίθεση εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ξεκαθαρίζοντας ότι «η βία είναι καταδικαστέα απ’ όπου και αν προέρχεται». Ο αρχηγός της ΝΔ δήλωσε ότι του είναι συμπαθής ο κ. Μπουτάρης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν τον στηρίζει πολιτικά γιατί, ως δήμαρχος, έχει αποτύχει.
Καθαρά και Ξεκάθαρα πράγματα, τα οποία θέλω να πιστεύω πως αποτελούν συμβόλαιο του Πρόεδρου Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ελληνικό λαό, ου τόσο βάναυσα και ξεδιάντροπα τον εμπαίζει η δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου τα τελευταία χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια