Header Ads

Εθνική Μειοδοσία στην αθρόα λαθρομετανάστευση…


Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες αποβιβάστηκαν από τα παράλια της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου , ως λαθρομετανάστες, όσο μιάμιση και πλέον φορές ο πληθυσμός της Σάμου. Τα επεισόδια άφιξης φουσκωτών γεμάτων παράνομων αλλοδαπών, εντοπισμού και υποχρεωτικής διάσωσης, αφού ξεφουσκώνουν τα πλεούμενα παρουσία λιμενικών σκαφών, πέφτουν στη θάλασσα δασκαλεμένοι από τους σύγχρονους Τούρκους δουλεμπόρους οι λαθρομετανάστες και διασώζονται, ως “ναυαγοί” .στα χωρικά μας ύδατα, είναι αλλεπάλληλα και καθημερινά. Η ζωή στα Αιγαιοπελαγήτικα Ελληνικά Νησιά έχει γίνει αφόρητη και οι πρώτες επικίνδυνες καταστάσεις έχουν φανεί. Ανάμεσα στους Λαθρομετανάστες παρεισφρύουν και πράκτορες ξένων δυνάμεων ή και τζιχαντιστές, οι οποίοι άρχισαν να δημιουργούν επεισόδια στους χώρους προσωρινής κράτησης.
Όταν λέμε από χρόνια πως θα έλθει η ώρα που θα υποσκελίσουν τον Ελληνικό πληθυσμό οι παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας αλλοδαποί, κυριολεκτούσαμε με μόνη τη διαφορά πως πέσαμε έξω. Με την Κυβέρνηση Τσίπρα, ο εσμός της εισροής Λαθρομεταναστών και η υποχρεωτική παραμονή τους στην Ελλάδα, λόγω των Συμφωνιών Σέγκεν ,Δουβλίνο και των φρακτών που έχουν ανεγείρει στα βόρεια σύνορά μας οι λυκόφιλοι γείτονες,, έχει αλλάξει τα δεδομένα. Οι εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμων έχουν μετατραπεί σε ραγδαίο ρυθμό σε εκατομμύρια και ας μας το κρύβουν οι κυβερνώντες. Οχυρωμένοι πίσω από τον αριθμητικό όγκο και υποκινούμενοι από πράκτορες οι παράνομοι επισκέπτες, επιτίθενται θρασύτατα ακόμα και σε Αστυνομικά Τμήματα των νησιών μας.
Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ναυτιλίας στα χρόνια, που ίσχυε η σωστή ενημέρωση, ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιούλιο του 2015 είχαν περάσει στα νησιά του Αιγαίου 54.899 λαθρομετανάστες!!! Δηλαδή 1,5 φορά ο πληθυσμός του νομού Σάμου!!! Από τότε, μάθανε πως ελληνοποιούνται στην Ελλάδα και … πλάκωσαν στο ψητό… Και όλοι οι “Προοδευτικοί” Κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα και δεν τολμούν να σηκώσουν ανάστημα, ούτε καν για να ζητήσουν ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη της Ένωσης... Εδώ πρόκειται για πόλεμο των Τούρκων δουλεμπόρων σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος κατά της Ελλάδας. Δεν γίνεται ένα κράτος να ισοπεδώνεται με αυτόν τον τρόπο και να μην αντιδρά κανείς! Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες του Πολιτικού Συστήματος σε αυτό το ΜΕΙΖΟΝ Εθνικό ζήτημα. Φτάνει πιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια