Header Ads

Αμετανόητοι σε ενδοτικότητα έναντι της Τουρκίας οι Πολιτικοί…



Η Ελληνική Κοινωνία τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που συμβαίνουν στο Ελλαδικό περιβάλλον, αλλά και στον περίγυρό μας. Η Βόρεια Αφρική, η Μέση Ανατολή και Ουκρανία με τις 170.000 των Ελλήνων, αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης φλέγονται από τον παραλογισμό των Ισλαμιστών, οι οποίοι υποκινούνται από τις δυνάμεις του σκότους σε Ιερό Πόλεμο. Μέσα λοιπόν, σε αυτήν την τεταμένη Κοινωνικά και Εθνικά Ατμόσφαιρα, ο προβληματισμός για τις πράξεις της δικομματικής Κυβέρνησης, αλλά και για τις αυθαιρεσίες και απερίσκεπτες, αν όχι αντεθνικές ενέργειες των Δημάρχων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, δημιουργείται οργή και αγανάκτηση στην πλειοψηφία των Ελλήνων, που κάνουν πως δεν βλέπουν οι κυβερνώντες.
Προκαλεί το κοινόν αίσθημα η προώθηση της ανέγερσης και μάλιστα από τα Ταμεία του Κράτους, του Μουσουλμανικού Τεμένους στην Αθήνα. Έπρεπε να έλθουν στην εξουσία οι άθεοι της Αριστεράς για να προχωρήσει η ανέγερσή του. Παρόμοια αισθήματα δημιουργούν οι ενέργειες του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει πάρει επάνω του εργολαβικά την προβολή της Μουσουλμανικής Τουρκίας και την ανοχή έναντι των Πειρατών της Ελληνικής Ιστορίας Σκοπιανών. Το αποτέλεσμα της ηθικής και όχι μόνο αυτουργίας, το είδαμε δυστυχώς να υλοποιείται αυτές τις ημέρες με τον απαράδεκτο ξυλοδαρμό του.
Παράλληλα με τα παραπάνω, ακόμη ένας προβληματισμός εκτρέφεται από τις αλλεπάλληλες δολοφονίες Χριστιανών Ιερέων και Μοναχών, τις δηώσεις και πυρπολήσεις Ναών και Μοναστηριών. Δεν αφήνουν την ευκαιρία να διαλαλούν οι δολοφόνοι τις πράξεις τους στο διαδίκτυο και τα άλλα ΜΜΕ. Χιλιάδες οι σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία, την Αίγυπτο, στην Ουκρανία και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Αποτελεί μέγα πολιτικό ολίσθημα της Ελληνικής Κυβερνήσεως η επιμονή της να αδειοδοτήσει, εν μέσω της πιο πάνω καταστάσεως την ανέγερση Τεμένους και να στήσει την εθνοπροδοσία της ιθαγενοποίησης των λαθρομεταναστών. Οι υποχωρητικότητες των Ελληνικών Κυβερνήσεων έχουν καταντήσει μονόδρομος , ο οποίος ωφελεί σταθερά μόνο τα Τουρκικά συμφέροντα. Η «Ειρηνική Κατάληψη» της χώρας μας είναι γεγονός. Μόνον οι τυφλοί, οι ανόητοι και οι μειωμένης Εθνικής Συνείδησης δεν το βλέπουν.
Θεωρείται ανεπίτρεπτο να κτίζουμε Τζαμιά και να μιλάμε για Μουσουλμανικό Μουσείο και Πανεπιστημιακή έδρα στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που οι Μουσουλμάνοι θεωρούν εχθρούς τους Χριστιανούς και την Ελλάδα.
Δεν διδάχθηκαν τίποτα από τις μονομερείς καταργήσεις των Συνθηκών και σφαγές των Ελλήνων της Μ. Ασίας, της Πόλης και του Πόντου, οι σημερινοί Πολιτικοί ;

Δεν υπάρχουν σχόλια