Header Ads

Από τις πολιτικές δραστηριότητες του Νότη Μαριά


Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς την Τρίτη 22 Μαΐου στις 17:00, με στόχο να αρχίσει η διαδικασία προκειμένου να πετύχουμε επιτέλους την αναγνώριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Νότης Μαριάς, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά Γιώργος Τανιμανίδης και ο δρ. Ευστάθιος Ταξίδης Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Επίσης θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι του Ευρωβουλευτή και μέλη από το περσινό συναπάντημα νεολαίας που έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου 2017 στην Παναγία Σουμελά, όπως είχε άλλωστε τότε δεσμευτεί να πράξει ο Νότης Μαριάς.


Το Brexit στο επίκεντρο της συνάντησης του Νότη Μαριά και των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στο Λονδίνο

Την Πρωθυπουργική κατοικία στο νούμερο 10 της Downing Street στο Λονδίνο και την Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι επισκέφθηκε την 14/5/2018 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς και άλλα μέλη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Brexit και τα δικαιώματα των πολιτών της ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Κατά τη συνάντηση ο Νότης Μαριάς έθεσε στην Τερέζα Μέι το ζήτημα της παράνομης κράτησης των δύο Στρατιωτικών μας και ζήτησε την παρέμβαση της Βρετανίδας Πρωθυπουργού για την άμεση απελευθέρωση των δύο παλικαριών ενόψει της σημερινής της συνάντησης στο Λονδίνο με τον τούρκο πρόεδρο ΡΤ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια